2010-03-03 17:36:06• hírek • www.blikk.hu

Rékasinak mennie kellett?

Általa árult aloe verás termékeket csempészett a díszletbe a színész - írja a Blikk.

Múlt héten bombaként robbant a hír: Rékasi Károly (47) eltűnik a Barátok köztből! A Barta Zsoltot alakító színész kiírása mindenkit meglepett, hiszen az ország legnézettebb műsorának az egyik arcáról, vezető színészéről van szó. Merthogy rosszfiú minden valamirevaló sorozatba kell, emlékezzünk Jockey Ewingra vagy akár Hókuszpókra. Rékasi neve egybeforrott a Barátok köztével, így ha valakinek a távozása meglepő, akkor az övé mindenképp az. Még akkor is így van, ha a hivatalos indoklás szerint Rékasi Károly távolléte csak addig tart, amíg Bartha Zsolt a büntetését tölti, tehát a színész visszatér a képernyőre.

A Blikk információja szerint azonban Rékasi a közelmúltban komolyan összetűzött a sorozat producerével, és ez egészen más megvilágításba helyezheti a történteket. A Barátok közt stábjának több tagja is megerősítette a Blikknek: Rékasit komolyan felelősségre vonták egy meggondolatlan lépése miatt. Évek óta köztudott, hogy a színész az egyik, Aloe vera-alapú gyógytermékeket forgalmazó cég oszlopos tagja, értékesítője.

Sokáig csak a kollégáknak, ismerősöknek árulta a „csodaszereket", ám komoly hibát vétett: becsempészte a sorozat kellékei közé is a termékeket, így egyre többször bukkant fel Barta Zsolt jeleneteinél a háttérben egyegy termék. Mindezt abban a sorozatban, ahol kínosan ügyelnek rá, nehogy bármilyen terméket is felismerhessenek a nézők: a narancsleves dobozra az van ráírva, hogy narancslé, a sörösüvegre, hogy sör. Éppen ezért különösen kínos lehetett a készítők számára az incidens.

Azt, hogy mit szól Rékasi Károly a Blikk feltételezéséhez, olvassa el a Blikk.hu oldalán.


Kiss Ramóna és Rékasi Károly
Kiss Ramóna és Rékasi Károly


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: